søndag den 28. juli 2013

Minialbum

ved jeg nu ikke om jeg kan kalde dette album jeg har lavet af Anemones 1. år. Håber ikke i er trætte af at se billeder af min lille blomst.

Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle lægge det på bloggen, der er mange billeder, så nu er i advaret. Men jeg synes, at det viser den fremgang, jeg selv kan se, jeg har gennemgået, siden jeg blev mere ihærdig med scrapperiet. Det skyldes nok også at jeg har fået flere "remedier" bl.a. dies, stempler og en hel del mere :)

Albummet er lavet af kuverter og i hver kuvert er der enten et kort, en tag eller frøposen fra T.H. med endnu et lille kort i.Anemone Kristine Andersen
Ja en SMASH-bog må vist blive det næste der bliver købt

Håber i alle får en dejlig søndag


Mange Hilsner Karina (Fru A)

7 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot :) Og selvom du har udviklet dig har du holdt dig flot til stilen :)

  SvarSlet
 2. Det er bare et superflot album, som hun helt sikkert vil elske, når hun blir ældre. Du har godt nok lavet et super stykke arbejde med det her, og selvfølgelig vil man da gerne vise de unger frem, de er jo alle en stor del af vores liv også. Har selv lige uploadet tons af billeder af nogen af mine "unger" i aftes også, så kender det gosdt heb he he. Og hun er da virkelig en lille bly Anemone, rigtig fin og dejlig.

  SvarSlet
 3. Virkelig flot album. God søndag.

  SvarSlet
 4. Et meget meget skønt minialbum, det vil blive elsket når Annemone vokser op, jeg er meget vild med den side hvor du skriver: du lille Annemone hvor er din skaber stor. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Hvor er det et fint og gennemført album - og skønt med blandingen af sort/hvide og farve billeder :)
  .....og vi vil rigtig gerne se mange billeder - det er super go' inspiration at se hvilke idéer andre har omkring minialbum ;)

  SvarSlet
 6. Sikke et fantastisk album, Karina og sikke et minde af det første år og det forpligter jo til de næste mange år også når der kommer flere børnebørn!!!!!!!!
  Jeg kan spotte rigtig mange lækre billeder til nogle fantastiske layout !!!!!!!!!!!!!!!!!! så det er bare med at komme igang, søde ;O)

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede og eventuelt "smed" en kommentar, dem sætter jeg stor pris på og læser dem med glæde :)