tirsdag den 15. april 2014

Det rene pip

Jeg har lavet dette fuglekort uden en blomst eller en bling, så det kan vel gå som et unisex kort.

Jeg har næsten kun brugt ting fra T.H (gad vide hvad det er, jeg har med den mand?). Jeg har på dette kort leget med det stempelsæt, som jeg fik i fødselsdagsgave. Jeg er vild med den effekt, man får på æggene, man kan virkelig nuancere dem.
Det eneste der har sneget sig ind, som ikke er fra ham, er et net fra nogle valnødder, som jeg har farvet, lidt hessian tråde, en lille charms og en hjørne-svirvl fra wycinanka.Kortet indeni 

Skrivefelt


Jeg er gået på påskeferie og nyder disse tre dage med at scrappe og med lidt mindre nydelse en eksamensopgave. Håber i alle får en fantastisk påske med dejligt vejr.

Mange Hilsner Karina (Fru A)

9 kommentarer:

 1. Hold da op et lækkert kort, fuld af flotte detaljer!

  SvarSlet
 2. Suk...hvor er det smukt - og sikke mange skønne detaljer :-)

  SvarSlet
 3. Hold op et smukt og kreativ kort, det kan bruges både som påskekort men også i alle andre anledninger. Knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot! Skønne detaljer!

  SvarSlet
 5. Et rigtig flot og lækkert kort, som bestemt kan bruges til lidt af hvert, må man sige.

  SvarSlet
 6. WOOOOW, Karina hvor er det dog bare fedt og lækkert og med en masse fede detaljer, ja ham TH er et dyrt bekendskab!!!!!!!!!!!!!. Jeg har også ferie nu og skal heldigvis ikke læse til eksamen ;O)))))

  SvarSlet
 7. Egentligt er jeg slet ikke til fugle - i hvert fald ikke inden for scrapverdenen, for jeg elsker jo når de pipper -selv tidligt om morgenen. Men dette er virkelig et lækkert og detaljeret kort. Er lidt vild med dit net.

  SvarSlet
 8. Wauw, imponerende med detaljer og ja, masser af TH ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede og eventuelt "smed" en kommentar, dem sætter jeg stor pris på og læser dem med glæde :)