søndag den 18. maj 2014

Album med mission Pion #3

For fire år siden da jeg lige var begyndt at scrappe, lavede jeg en gæste/mindebog til min nieces konfirmation, sidste år lavede jeg så en til min nevø, alt dette før jeg fik min blog. For noget tid siden spurgte disse to unge menneskers mor, om jeg kunne lave en mere til nogle venners datters konfirmation. Jeg sagde ja, og blev den erfaring rigere, at det er svært at lave noget så personligt til en, man ikke kender.
Her er resultatet, som også gjorde et godt indhug i min pion stak.

Forside af album

Inspireret af mit kortkursus hos LISA


Felter så gæster kan skrive en hilsen
DåbsdatoSider så konfirmanden kan sætte billeder ind fra den store dag


Konfirmanden kan skrive sine gaver her

Her kan der skrives hvem der afleverede roser

og her telerammerne

Bagside der evt. kan bruges til billeder eller andre minder fra dagen
Mange Hilsner Karina (Fru A)

7 kommentarer:

 1. Et rigtig flot album Karina, men jeg gi´r dig helt ret i, at den slags er meget nemmere at lave til en man kender, i hvert fald hvis det virkelig skal være personligt.

  SvarSlet
 2. Rigtig fint album!
  Og selvom du ikke kender vedkommende og at du ikke kan lave det personligt, så er det jo et personligt album i og med at der kun findes dette og det er lavet udelukkende til hende :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det et dejligt album, sådan et burde jeg jo også ha lavet til Ellemors konfirmation i fredags, men ideerne kommer mange gange for sent, og nu er der ikke flere børnebørn der skal konfirmeres, jeg må prøve at huske det til studenter festerne, der kan det jo også bruges. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Det var en rigtig flot bog.

  SvarSlet
 5. Rigtig flot lavet!
  God aften.

  SvarSlet
 6. Det er ikke til at se at du ikke kender den unge dame personligt og det vil hun bestemt heller ikke føle når hun modtager denne lækre bog.
  Super, super flot og endnu et skridt i Pion missionen er taget ;O))

  SvarSlet
 7. Wauw ... det var da noget af et projekt. Hold da op, hvor er det bare en flot bog. Den skal nok blive modtaget med stor fornøjelse.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede og eventuelt "smed" en kommentar, dem sætter jeg stor pris på og læser dem med glæde :)