søndag den 6. juli 2014

Mission Pion #5

Så har jeg endnu engang gjort et indhug i mit Pion stak og har fået lavet disse 2 kort, hvor det ene måske er til en syglad pige.

Udover papiret fra pion har jeg brugt dies fra Spellbinder og Wild Rose Studio, forskelligt bling og blomster. På begge kort har jeg brugt mine nye Gelatos. Jeg var til kaffe en dag hos LISA og fik lov til at prøve at lege med hendes Gelatos og blev selvfølgelig bidt af det (også), så da jeg var så heldig at have solgt kort for 700 kr., ja så blev der investeret i Gelatos.

Og jeg kan stadigvæk ikke forstå, hvorfor der bliver sådan en farveforskel på nogle af billederne, det er så drøn irriterende, men det må i altså finde jer i.

Kort 1


Rammen er farvet med Gelatos efter Lisas tut på S.S


 Kort 2.

Her er svirvl og gine farvet med Gelatos Håber i alle får en dejlig og ikke alt for varm søndag

Mange Hilsner Karina (Fru A)

11 kommentarer:

 1. Øj hvor er de bare flotte begge to, men jeg må indrømme, det billede her af pigen er jeg bare totalt solgt over, hvor har du købt det Karina? Detbli´r jeg bare nødt til at finde LOL. Men begge er virkelig flotte og totalt lækkert pyntede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra et ark pion det hedder vist my sewing room

   Slet
 2. Hvor er det nogen smukke kort! :)

  SvarSlet
 3. UPS, jeg håber ikke Jørgen læser med her på din blog for så opdager han jo hvor dyrt et bekendskab jeg er !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  To meget smukke og lækre kort og endnu et skridt i din mission er taget ;O))))

  SvarSlet
 4. Sikke nogle smukke kort.

  SvarSlet
 5. Hvor smukt, den lidt støvede blå farve er super. og til Maryann det billed kan hun nemt finde på pinterest. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Åhhhh hvor er de kort smukke og Lisa er en fantastisk inspirations kilde

  SvarSlet
 7. Rigtig smukke kort. Så fine og gennemførte.
  Heldige dig at få undervisning af Lisa. - selv om hun er et dyrt bekendtskab.....hihi. Sådan er det med scrap ! En evig kamp for at holde ønskesedlen på et rimeligt lavt niveau.... Kender det alt for godt.
  Men skønt med nye sager.

  SvarSlet
 8. Beautiful card.
  Love the colors.
  Grt Elly

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede og eventuelt "smed" en kommentar, dem sætter jeg stor pris på og læser dem med glæde :)