mandag den 20. oktober 2014

T.H tags

Uh nu er der gået lang tid igen, det er nu ikke fordi jeg ikke laver noget, men det sidste lille step som fotografering og blogindlæg, det får jeg ski syltet.
Men nu er alle færdige projekter fotograferet, så her kommer et blogindlæg om Tim Holtz tag. Jeg valgte i starten af året, at jeg ville lave hans månedstag og det har jeg gjort, men har ikke blogget dem siden april, så her kommer maj, juni, juli, august og september og ja der er mange billeder.


Maj
Juni

JuliAugust
SeptemberJeg prøver at følge anvisningerne temmelig slavisk, (det kan være lidt dyrt), men føler jeg er på sikker grund, når jeg udfordrer mig selv med alle de forskellige teknikker. Bl.a. har jeg fået gang i alcohol ink, som jeg meget bevidst har undgået.

Håber i alle får en dejlig uge. Jeg er blevet udfordret med en blog hop, så det skal de næste dage vist gå med.
I kan se HER hvad det går ud på.


Mange Hilsner Karina (Fru A)

9 kommentarer:

 1. Hold da op sikke mange flotte tags her. De er super flotte alle sammen, men især den med søhesten er jeg helt vild med, den er bare for sød.

  SvarSlet
 2. Wauw ... super flotte tags. Kan godt se, at det kan blive lidt dyrt med materialerne, men til gengæld får du lageret fyldt op med fede ting :)

  SvarSlet
 3. Pause og pause, noget har du da lavet kan vi se, flotte tags, og jeg er også vild med din søhest, den er kær og i flotte farver. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Hvorfor dog gemme alle de lækkerier for os............. Super lækre tags, jeg er meget vild med august, super fed ;O))

  SvarSlet
 5. Spændende og flotte tags, kan rigtig godt lide juni.

  SvarSlet
 6. super flotte tags, du kan bare det der

  SvarSlet
 7. idag har jeg også linket til din blog på min, så kan jeg følge med i dine flotte kreationer. hav en dejlig dag

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede og eventuelt "smed" en kommentar, dem sætter jeg stor pris på og læser dem med glæde :)