lørdag den 16. november 2013

Mere jul

Nu er det vist på tide igen, tusind tak for alle jeres søde kommentarer, dem nyder jeg.

De sidste julekort jeg lagde på bloggen ,var inspireret af nogle julekort, jeg havde set på Lisas kreative univers. Julekortene jeg viser i dette indlæg er også liftet fra Lisas "røde julekort." Se her hvis ikke i kender Lisas blog

Jeg synes, det er lidt sjovt, at jeg altid er lidt småirriteret på mig selv, når jeg starter et projekt, som jeg lifter, og når jeg så arbejder mig igennem projektet og egentlig får et helt andet resultat ud af det, bliver rigtig godt tilfreds med resultatet. Sådan havde jeg også med disse julekort, i kan jo selv bedømme :)

Jeg var så heldig at finde det smukke julepapir fra Echo Park (som Lisa også brugte), derudover har jeg brugt forskellige dies, punch, bånd, bling og glimmer. Det skal lige nævnes, at den smukke nodedie og det stor snefnug på et af kortene har jeg fået af, ja lige præcis, Lisa. Nå nok med alt det skriveri, nu får i nogle billeder :)


Kortene indeni


skrivefelt på alle kortNu må i alle have en dejlig weekend, min starter med en masse farver, jeg skal nemlig på kursus med Dyan Reavely hos ScrapfactoryMange Hilsner Karina (Fru A)

11 kommentarer:

 1. Det er nogle flotte julekort!
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 2. De er bare super flotte alle sammen, dem har du lavet rigtig godt. Jeg er helt enig med dig, Lisa gir virkelig en masse virkelig god inspiration hele tiden, hun er bare super dygtig, men det er der nu rigtig mange der er, og dine er bestemt også værd at kikke nærmere på. Há en rigtig god week-end.

  SvarSlet
 3. Super flotte kort og rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Dejlige julekort,- det er god inspiration :)

  SvarSlet
 5. Dejlige julekort i den helt rigtige farve. knus morkaren. p.s. jeg er også en stor beundre af Lisas arbejde.

  SvarSlet
 6. Flotte kort. God weekend til dig

  SvarSlet
 7. Hvor er de smukke Karina!!!!!
  Og du siger selvfølgelig bare til hvis du skal bruge flere noder og snefnug ;O)))))

  SvarSlet
 8. Hej Karina
  Det var først på vej hjem i bilen jeg kunne se sammenhængen. Jeg kan slet ikke genkende dig på Profilbilledet! Det var hyggeligt at møde dig og hvilken fantastiks dag, hva?
  Hilsen Karina

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede og eventuelt "smed" en kommentar, dem sætter jeg stor pris på og læser dem med glæde :)