mandag den 27. oktober 2014

Bloghop "getting to know you"

Jeg er blevet udfordret af LISA til at deltage i bloghoppet "getting to know you"   
Jeg tager selvfølgelig udfordringen op og håber at de to jeg udfordrer gør det samme.

LISA er en superdygtig all round scrapper, som kæler for detaljerne i sine projekter. Hendes kreationer er fulde af detaljer og man kan blive ved med at finde nye ting, når man går på opdagelse i hendes ting.

Bloghoppet går ud på, at man skal svare på 5 spørgsmål omkring sin kreativitet, spørgsmålene er på engelsk, men man må godt svare på dansk, så det gør jeg :)


1.What creative projects are you currently working on?

Lige nu er det julekort, der er så meget lækkert papir, især Ridderholms julepapir "Our country christmas" har vundet mit hjerte. For ikke at snakke om dies, men hvornår bliver man ikke forelsket i en lækker die? Jeg synes det sker temmelig tit for mig ;)

2.What inspires your designs?

Jeg kigger omkring på de blogge jeg er fast læser af, pinterest bruger jeg også. Jeg er medlem af flere forskellige facebook grupper for scrappbooking og kort kreationer, hvor jeg også får en masse inspiration.
Sidst men ikke mindst bor jeg i samme kommune som LISA og da jeg er vild med Lisas stil (hvilket nok ikke er en hemmelighed) og vi ofte har mulighed for at drikke kaffe og snakke scrap, henter jeg også en masse inspiration her. Men et lækkert stykke papir eller et fedt billede kan også inspirerer mig.
 
3.What method / process (if applicable) do you apply to each of your creative projects, and how long does each project take to complete?


Jeg distresser og sværter alle mine projekter og så har jeg næsten altid udskæringer og stempler på mine projekter. Jeg elsker citat stempler både på på dansk og engelsk.
Jeg er nok en langsom scrapper, jeg kan godt bruge dage på et projekt, det er sjældent jeg får et projekt færdigt den samme dag jeg starter.


4.If you had to describe your 'signature' style, what would it be?

Jeg bliver altid så imponeret af alle de stilarter der er inden for vores vidunderlige hobby og kaster mig gerne ud i at afprøve det. Jeg har været forbi både SMASH og mixed media, men vender altid tilbage til det romantiske look for "damekort" og det rå look til "herrekort" og så er jeg nok også det man kalder pyntesyg, når det drejer sig om mine projekter ;) 5. What are 3 crafting products/tools you can't live without?

Det må helt klart være

Dies/big shot
Sværte/distresser
Pynt/stemplerSå nåede jeg igennem og jeg giver hermed stafetten videre til


Dorte
www.fasterskorthus.blogspot.dk

og

Jytte
www.jytteskortoggodt.blogspot.dk

Selvom jeg selv og andre, har jeg erfaret, er lidt skepsis over for sådanne "kædeting" har det faktisk været sjovt at lave denne blog hop, man får reflekteret over egen praksis (udtryk taget fra min pædagogiske verden) og det er faktisk ret givtigt. Jeg er super glad for at Dorte og Jytte har taget imod udfordringen og håber,at de også får en god oplevelse med blog hoppet "Getting to know you"


Mange Hilsner Karina (Fru A)

2 kommentarer:

  1. Flotte ting, du har vist, Karina.
    Ja, Lisa er en super dygtig pige, Tror vi er mange, som beundrer hendes stil.

    Nu må jeg lægge hovedet lidt i blød til den kommende udfordring :)

    SvarSlet
  2. Dejligt at du tog udfordringen op og "hoppede" med ;O)))

    SvarSlet

Tak fordi du kiggede og eventuelt "smed" en kommentar, dem sætter jeg stor pris på og læser dem med glæde :)