lørdag den 1. november 2014

Foldekort

Jeg skrev i et tidligere indlæg, at jeg i øjeblikket har en dille med foldekort og de to kort jeg vil vise i dag er ingen undtagelse. Jeg har lavet to center step card.

Jeg har brugt papir fra Maja Design og papir fra Polen. Diverse dies og forskellig pynt. Billedet på det ene kort er fra digital paper.Kort 1Kort 2

Jeg har været så uheldig at falde på mit arbejde og har slået mit ben og bagdel temmelig meget og er derfor ude af stand til at lave ret mange huslige sysler, så derfor tænkte jeg, at det jo var en super anledning til bare at scrappe hele weekenden og da jeg samtidig har tilmeldt mig Scrapsisters julekortkursus tænkte jeg YES, men men, det der med at sidde, er altså heller ikke godt for min bagdel, selvom jeg sidder på en pude. Men jeg må se, hvor meget jeg kan klare.

I ønskes alle en dejlig weekendMange Hilsner Karina (Fru A)

7 kommentarer:

 1. Hvor er de fine Karine. Rigtig smukke med det papir, og læker foldeteknij der passer rigtig godt til det her.

  SvarSlet
 2. Wauw, hvor er de smukke begge to. Jeg må vist også forsøge mig lidt med folde-kort.

  SvarSlet
 3. Jamen Karina dog, hvordan kunne du være så uheldig, jeg falder så tit så jeg ved hvor ondt det kan gøre selv om der ikke er brækket noget, det tager en 5-6 dage før man er sig selv igen, rigtig god bedring.
  Dine kort er super flotte, på hver sin måde, det blå er smukt som gammelt porcelæn, men det gylden/rosa er lige mine farver, så det er nok det jeg bedst kan lide, hav nu en dejlig weekend og nyd at blive opvartet, knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Øv Karina det lyder ikke så godt med din skade men tænk på at det kunne have været en hånd og så kunne du jo ikke scrappe!!!!!!!!!!!
  Super lækre kort du har lavet begge to ;O))))

  SvarSlet
 5. Træls at du har slået dig, men det er jo ikke det værste, ikke at kunne ordne det huslige :D
  2 rigtig smukke kort med skønne detaljer!

  SvarSlet
 6. Øv da, det lyder ikke godt. God bedring. Smukke kort.

  SvarSlet

Tak fordi du kiggede og eventuelt "smed" en kommentar, dem sætter jeg stor pris på og læser dem med glæde :)